Συνεδριακός Χώρος

Το Astir Egnatia είναι ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη. Βρίσκεται στο Πάρκο Εγνατία σε απόσταση 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει πληθώρα δωματίων και υπηρεσιών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων συμπεριλαμβανομένων και συνεδρίων. Διαθέτει 9 συνεδριακές αίθουσες υψηλών προδιαγραφών και ποικίλων χωρητικοτήτων, οι οποίες δύνανται να συγχωνεύονται ή/και να διαχωρίζονται, προσαρμοζόμενες κάθε στιγμή με το βέλτιστο τρόπο στις απαιτήσεις των συνέδρων και επιτυγχάνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την παρακολούθηση και την ενεργό συμμετοχή τους.

Τα δύο bar και τα δύο εστιατόρια του εναρμονίζονται πλήρως με το χώρο ενώ το έμπειρο προσωπικό θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των συνέδρων ανά πάσα στιγμή βάσει τιμοκαταλόγου. Ο μεγάλος προαύλιος χώρος δίπλα στην πισίνα και έξω από τις αίθουσες του συνεδρίου μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός πόλης και απέχει 600 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Είναι προσβάσιμο με τα πόδια, με αστικό λεωφορείο και με αυτοκίνητο. Οι γραμμές 1, 3, 4 , 5 , 6, 11, 12 εξυπηρετούν το ξενοδοχείο καθώς βρίσκεται εντός πόλης