Επικουρικοί χώροι διεξαγωγής

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ)

Στα πλαίσια του 29ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΣΦΙΕ & 17 ου Διεθνούς Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδας δίνεται η δυνατότητα χρήσης χώρων του ΠΓΝΑ για την πραγματοποίηση workshop για την άσκηση των φοιτητών. Το ΠΓΝΑ βρίσκεται στο 6ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης και είναι ένα σύγχρονο τριτοβάθμιο νοσοκομείο με πανεπιστημιακές και κρατικές κλινικές. Διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό αμφιθέατρο και αίθουσες εκπαίδευσης στις οποίες πραγματοποιούνται τα μαθήματα των φοιτητών των κλινικών ετών. Αναλυτικά:

Κεντρικό Αμφιθέατρο ΠΓΝΑ ( Χωρητικότητα 258 άτομα)
Αίθουσα εκπαίδευσης Γεώργιος Παπανικολάου Ε1 (Χωρητικότητα 70 άτομα)
Αίθουσα εκπαίδευσης Αυξέντιος Καλαγκός (Χωρητικότητα 70 άτομα)
Αίθουσα εκπαίδευσης Βενέδικτος Αδαμαντιάδης (Χωρητικότητα 130 άτομα)

Επιπλέον κατόπιν συνεννόησης με τις έδρες σε συνεργασία με τις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα workshop θα διατεθούν αίθουσες σεμιναρίων που βρίσκονται εντός των κλινικών.

Το νοσοκομείο βρίσκεται σε μία απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο. Η πρόσβαση των φοιτητών σε αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω αυτοκινήτου είτε μέσω αστικών λεωφορείων-γραμμή 1-, τα δρομολόγια της οποίας πραγματοποιούνται κάθε μισή ώρα.